Over ons

Over Finsens

ALGEMEEN:

Finsens geeft al 20 jaar advies aan professionals, ondernemers en expats over de realisatie van persoonlijke en financiële doelen.

Finsens is gespecialiseerd in vermogensbeheer, financiële planning, pensioenen en financieringen.

Finsens biedt financiële planning van het begin tot eind en bouwt lange termijn relaties op met haar cliënten.

HYPOTHEKEN:

Finsens geeft advies over alle stappen binnen het hypotheekproces. In het advies proces wordt bepaald welke hypotheek het beste past bij de behoeften en de toekomstplannen van de cliënt. Het is onze taak om u te informeren over hypotheken van verschillende banken en de voorwaarden die worden gesteld. In het offertetraject is Finsens het centrale punt van communicatie. We verzamelen alle documenten en zorgen dat de aanvraag voorspoedig verloopt. Aangezien een hypotheek onderhoud vergt, zal Finsens ook adviseren in het proces nadat de hypotheek is afgesloten. Voor meer informatie, zie www.finsens.nl.

VERMOGENSBEHEER:

Finsens bestaat sinds 1993. Door de jaren heen hebben wij een divers netwerk opgebouwd waarin een breed spectrum aan specialismes vertegenwoordigd is. Via ons netwerk worden wij met enige regelmaat attent gemaakt op beleggingsmogelijkheden die wij kunnen aanbieden aan onze cliënten, zoals participaties, bedrijfsobligaties, duurzame investeringen, etc. Risico is onlosmakelijk verbonden aan beleggen. Door het aanbrengen van spreiding binnen beleggingscategorieën, sectoren en regio’s proberen wij risico te beheersen. Wij maken daarom bewust de keuze voor een portefeuillesamenstelling met beleggingsfondsen en indextrackers (ETF), waardoor een mix van actief en passief beheerde fondsen ontstaat. Voor elke fondskeuze bij een vermogenscategorie maken we altijd een afweging tussen actief en passief beheer die gebaseerd is op risico, behaalde en verwachte rendementen. Naast beleggingsfondsen kunnen spreidingsvoordelen ook behaald worden met alternatieve beleggingen in uw portefeuille. Om een stabieler patroon van rendementen te realiseren bij een portefeuille van traditionele effecten (aandelen, obligaties, liquiditeiten), kunnen alternatieve beleggingen een uitkomst bieden. Hierbij kan worden gedacht aan hypotheekobligaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie